İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sarıgazi İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Harezmi Eğitim Modelini uygulayan 16 okuldan biri olduk. Harezmi Eğitim Modeli uygulamamız çok yakında başlıyor.

Ekm

Mevlid-i Nebi programımızı Kuran-ı Kerim tilaveti, hadisler ve ilahilerle gerçekleştirdik. Aynı zamanda hafta boyunca Peygamberimizin güzel ahlakı ile ilgili pano çalışmalarına da yer verildi.Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Türkiye Diyanet Vakfı ve Sancaktepe Müftülüğümüz tarafından okulumuza kitap bağışı yapıldı. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü  kapsamında öğrencilerimize deprem anında yapılması gerekenlerle ilgili video izlettik ve deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuzun açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdik. Açılış törenine katılan Sancaktepe Kaymakamımız Sn. Ahmet KARAKAYA'ya, Sancaktepe Belediye Başkanımız Sn. Şeyma DÖĞÜCÜ'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hale BAĞCE ÖZBAŞ'a ve değerli misafirlerimize öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına şükranlarımızı sunarız.