İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sarıgazi İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerinden Sevde Saliha KARAOĞLU, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile "ÇOGEP" Projesi kapsamında düzenlenen resim yarışmasında ilçe üçüncüsü olarak ödül kazandı. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerinden Hilal Akıncı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili şiir yarışmasında ilçe ikincisi olarak ödül kazandı. Öğrencimizi ve Türkçe öğretmenimiz Samet KOCA'yı tebrik ederiz.

May

Şuur Platformu Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllerini gerçekleştirilen törenle aldı. Öğrencilerimizi ve DKAB öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Küçük Kızlar Basketbol Turnuvası'nda şampiyon olan öğrencilerimiz birincilik kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hale BAĞCE ÖZBAŞ'ın elinde aldı. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Abdülhamid DEMİR'İ tebrik ederiz.

May

Harezmi dersimizde öğrencilerimizle kuş evleri yaparak okul bahçemizdeki ağaçlara astık.

May

Okulumuzda düzenlediğimiz sınıflar arası Ramazan ayı pano yarışmasına emek veren tüm öğrencilerimizi, Din Kültürü öğretmenlerimizi ve sınıf rehber öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuz öğrencilerine Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı polisler tarafından trafik eğitimi verildi.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız kutlu olsun!
Törenimizi büyük bir coşku ve şenlik havasında icra ettik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

Okulumuzda her sınıf düzeyinden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi branşından sınıflar arası bilgi yarışması düzenledik. Yarışmada birinci olan sınıfları ve Din Kültürü öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

May

İstanbul Zekâ Atölyesi Kurucu Eğitmeni Songül ALKA tarafından okulumuz öğrencilerine akıl ve zekâ oyunları eğitimi verildi. Kıymetli hocamıza teşekkür ederiz.

May

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği "Sancaktepe Başarıyor" LGS uygulamasını okulumuzda gerçekleştirdik.

May

Okul tanıtım faaliyetlerimiz kapsamında 60. Yıl Sarıgazi İlkokulunu ziyaret ederek okul broşürümüzü ve küçük hediyelerimizi 4. sınıf öğrencilerine dağıttık. 21 Mayıs Cumartesi saat 11.00'de okulumuzda gerçekleştirilecek Kayıt Kabul Sınavı'mız ile ilgili öğrencilere bilgi verdik.

Ara

18 Aralik Dünya Arapça Günü dolayısıyla okulumuzda etkinlik düzenlendi. Arapça öğretimini desteklemek, öğrencilerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler öğrencilerimiz tarafından beğeniyle karşılandı.

Ara

Okulumuz öğrencileri Akvaryum ve Aslan Park gezisine katılarak hem gözlem çalışması yaptı hem de keyifli bir gün geçirdi.