İSTANBUL / SANCAKTEPE - Sarıgazi İmam Hatip Ortaokulu

Sarıgazi İmam Hatip Ortaokulu

Adres
SARIGAZİ MAH. ÖZÇELİK SK. 60. YIL ORTAOKULU VE İMAM HATİP ORTA OKULU NO 2 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirmek.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek.
Başarılar
Sancaktepe Basketbol Şampiyonluğu, Şiir Yarışması İlçe Birinciliği, Resim Yarışması İlçe Üçüncülüğü
Öğretim Şekli :ÖĞLENCİ
DERS BAŞLAMA SAATİ:13.30 DERS BİTİŞ SAATİ :19.00
DOĞAL GAZ
Ulaşım
Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Mecidiyeköy, Kartal, Sultanbeyli, Yenidoğan, Çekmeköy´e tek otobüsle gidilebilir. Sancaktepe´den geçen toplu taşıma araçları ile (14, 14S, 11ÜS, 19S, 522B, 522ST, 131C, 132S, 131ÇK, 11ÜS ile 60. Yıl Sarıgazi İlkokulu durağında inerek) okulumuza yürüyerek ulaşabilirsiniz.
Okulumuzun anlaşmalı servis araçları bulunmaktadır.
Sarıgazi / Sancaktepe
Okulumuz Sancaktepe ilçesinin Sarıgazi semtinde bulunmaktadır.
E Twinning, Harezmi Eğitim Modeli, Koçluk Sistemi